DRAMA NA UKCS: Ispovijesti pacijenata i porodica obišle svijet! Malina respiratori ubijaju pacijente o kojima se niko ne brine.

Ovih dana svjedoci smo potresnih ispovijesti porodica čiji su članovi preminuli na UKCS. Prema svim dokazima i svjedočenjima dolazimo do zaključka da se na UKCS ubijaju pacijenti te da se o istima niko ne brine. Najviše se ubijaju malina respiratorima a i nemarom uposlenika UKCS.

Porodice preminulih su oformile i Facebook grupu  Kolektivna Tuzba protiv UKCS

U ovoj grupi se mogu pronaći zastrašujuće ispovijesti porodica čiji su članovi preminuli na UKCS pod sumnjivim okolnostima i kojima nije dozvoljena obdukcija da bi se utvrdio pravi uzrok smrti.

Pacijentima se na UKCS-u ne dozvoljavaju ni mobilni aparati da u javnost ne bi procurilo sve ono što se dešava u ovoj instituciji, a informacije se dobiju samo od hrabrih pacijenata koji u UKCS uspiju da tajno unesu mobilni telefon i snime sav horor koji se dešava.

Za sve ovo odgovorna je Sebija Izetbegović samozvana doktorica koja je tvrdila da je specijalizirala kod dr. Kurijaka što je on opovrgao u emisiji “Novi dan” na N1 te rekao da Sebija nikada nije bila njegova specijalizantkinja niti da joj je on ikada bio mentor.

To znači da UKCS vodi lažna doktorica sa kupljenom diplomom i plagijatom svog rada. Pitanje je do kada će bošnjaci štiti i podupirati ovu kriminalnu porodicu koja je iselila više naroda nego rat?

Ispovijesti pacijenata pogledajte u nastavku:

Svjedočenje DR. Kurijaka da Sebija nikada nije specijalizirala kod njega.

Ovdje više ne postoji vjera i nacija niti etnos, ovo je sada borba za opstanak običnog čovjeka kojeg po naredbi stranih sila i WHO ubijaju domaći izdajnici.

Ono što je agresor radio u ratu to sada nemilosrdno Izetbegovići rade u miru dok na sav glas govore kako tobože štite bošnjake od nekoga.

izvor: Ekspresno.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *