DILERI IZ SRBIJE UHAPŠENI U BEČU: Jedan zatečen kako prodaje heroin, drugog prijavile komšije, zaplenjeno tri i po kilograma droge

Dva Srbina i jedan Poljak uhapšena su u dve odvojene akcije u Beču zbog trgovine drogom, a tom prilikom je zaplenjeno više od tri i po kilograma narkotika i više od 30.000 evra u gotovini.

Najpre su u 14. bečkom okrugu službenici Radne grupe za borbu protiv uličnog kriminala primetili Srbina kako na ulici prodaje drogu. Pretresom je utvrđeno da kod sebe ime 1.155 evra u gotovini i 21 kesicu heroina. Sa njim su uhapšena i dva Austrijanca, inače njegove mušterije.

Istog dana, prenose austrijski portali, policija je dobila prijavu iz 12. bečkog okruga zbog svađe u stanu oko 16 časova. Kad su zakucali na vrata stana iz kog je dopirala buka policajci su primetili razne supstance za koje su posumnjali da je droga.

Bečka kriminalistička policija je zatim obavila pretres stana u kom su inače boravili Srbin (31) i Poljak (40) i obojica su odmah uhapšena jer je u stanu pronađeno skoro dva i po kilograma tableta ekstazija, 1.103 grama amfetamina i 236,96 grama kanabisa.

Pored toga pronađeno je 589 doza droge LSD i 592,51 gram droge MDMA, ali i 30.000 evra u kešu.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *