Dečko ju je nagovorio na odnos u troje: Kad je došao njegov cimer i skinuo se ja sam…

Odnos u troje pokazao se kao ne baš dobra ideja u vezi jedne 23-godišnje Britanke i njenog tri godine starijeg dečka. Nakon godinu dana veze i nakon početka karantene, dečko ju je pozvao da se doseli u stan koji on dijeli s cimerom, a ona je pristala.

Njihova veza nakon toga postala je bolja.

“Odnos je postajao sve bolji jer smo više vremena provodili zajedno, a imali smo i prostor. Volimo eksperimentirati u krevetu pa je dečko predložio seks u troje s njegovim cimerom”, napisala je djevojka kolumnistici The Suna Dear Deidre od koje sad traži pomoć.

“Bila sam skroz opuštena jer tog dečka dobro poznajem, a i popili smo malo”, priznala je najprije a onda dodala da su se složili da bi to iskustvo mogli ponoviti, no tad je ona shvatila da osjeća neke stvari – prema cimeru.

Voljela bi probati seks samo s njim.

“Ne mogu prestati razmišljati o tome, ne znam što da radim”, napisala je i dodala da je cimer obdareniji.

“Duplo je veći od mog dečka, odmah sam se napalila”, napisala je i dodala da ne želi vezu s cimerom, samo seks.

Deidre je zaključila ono što je svima jasno, odnos u troje uništio je njenu vezu s partnerom.

“Osjećate se nezadovoljno i osjetili ste privlačnost prema osobi koja vas može zadovoljiti. Ako želite ostati u vezi s partnerom, zaboravite na odnos s cimerom. Privlačnost će nestati”, naglasila je Deidre i dodala da njen partner može biti jednako dobar kao cimer, samo mora naučiti.

izvor: index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *