ĐANI NEMA 20.000 € MESEČNO ZA RATE ZA 3 STANA? Radiša u finansijskoj krizi zbog KORONE, a evo šta je dušebrižnicima poručila Slađa

Pevač Radiša Trajković Đani krajem prošle godine kupio je na kredit čak tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi, a sada bi navodno zbog finansijske krize koju je izazvala pandemija korona virusa  mogao da ostane bez njih

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak folkeru, Đani je sve donedavno redovno isplaćivao obavezne mesečne rate budući da je jedan od naših najplaćenijih pevača, ali je navodno zbog nemogućnosti da redovno nastupa zapao u ozbiljne finansijske poteškoće.

Od letos se folker suočava sa ozbiljnim izazovom pa mu je sve teže da banci redovno isplati 20.000 evra, koliko iznosi njegova mesečna rata za kredit.

FOTO: TAMARA TRAJKOVIĆ

– Đani nije dugo razmišljao kada mu se ukazala prilika da kupi čak tri luksuzna stana na kredit budući da je oduvek želeo da obezbedi svoju decu. Kao pevač koji za vikend može da zaradi oko 20.000 evra, nije se mnogo dvoumio kada se odlučio da uzme stambeni kredit. Računica je bila idealna, a naznaka da će doći do problema nije bilo. Otkako je potpisao ugovore, nije zakasnio ni sa jednom ratom za stanove sve do pred kraj leta, kada se suočio sa problemima – priča izvor.

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *