CURE DETALJI Drame u komšiluku: Nasilnik brutalno prebio mladića pa mu lomio ruke dok je bio bez svijesti, policija zna o kome se radi…

Policija u Novom Sadu zna ko je divljak sa snimka, radi se o I. K. (30), kojeg traže zbog teškog povređivanja 28-godišnjeg mladića, kojeg je pretukao pa mu lomio ruke dok je ležao bez svijesti.

Snimak nadzorne kamere iz jednog novosadskog diskokluba počeo se širiti društvenim mrežama.

Ono što je na njemu, teško je opisati riječima.

Policija u Novom Sadu zna ko je divljak sa snimka, radi se o I. K. (30), kojeg traže zbog teškog povređivanja 28-godišnjeg mladića.

– Intenzivno tragamo za njim. Sumnjamo da je mladiću zadao više udaraca u predjelu glave i tijela, usljed čega je oštećeni pao u nesvijest. Osumnjičenik je potom oštećenom slomio obje podlaktice – rekli su u policiji, prenosi “Kurir”.

Na snimku nadzorne kamere vidi se kako mladić u crvenoj majici mlati drugog čovjeka, koji leži na podu. Vidi se i kako se mladić na podu onesvijesti, ali divljak ne prestaje sa mlaćenjem.

Udarao ga je iz sve snage dok je bespomoćno ležao. U jednom trenutku, neko ga pokušava spriječiti, čini se kao da se radi o redaru. No, iživljavanje se nastavlja. U jednom trenutku, agresivac okreće mladića na trbuh i lomi mu jednu pa drugu ruku.

Mladić je u bolnici s teškim povredama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *