CELU GODINU PROVELA JE NA BUKULJI! Vesna Zmijanac zbog pandemije otišla na SELO, a evo šta je poručila ćerki Nikoliji i zetu Relji

Vesna Zmijanac sumirala je 2020. godinu i otkrila zbog čega se gotovo uopšte nije pojavljivala u medijima tokom protekle godine, kako je vreme provodila na Bukulji, ali i kakve želje ima za svoje najmilije i sebe u 2021. godini.

– Nisam bila raspoložena u ovom vremenu da se pojavljujem u javnosti i da dajem intervjue, a nisam imala ni o čemu da pričam. Sve se nekako vrti oko korone, svi sada o tome pričaju… Ja sam uglavnom 2020. godinu provodila na Bukulji, u mojoj kući. Nadala sam se, kad sam otišla na Bukulju u martu, da ću tamo biti dva, tri meseca i da ću se posle vratiti normalnom životu, nadala sam se tom koncertu, koji sam odložila već dva puta… – poručila je Vesna i otkrila da je na Bukulji započela radove na kući.

Vesna Zmijanac
foto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

– Ja se na Bukulji nikad nisam toliko zadržala, ranije sve odem na po nekoliko dana, a sad sam započela neke radove tamo. Tek sam sada, kad sam se tamo zadržala malo duže, videla šta sve fali tamo. Bilo je neophodno popraviti svašta nešto i to sam radila do sada. Čini mi se da ima još tu da se radi… – rekla je pevačica i priznala koliko joj nedostaje ”normalan” život.

– Mislim da sam se i previše odmorila, malo sam već postala i napeta, jer ne radim, život nam se svima promenio nekako iz korena. Svakako jesam odmorna i osvežena, jer sam na nekoj drugoj frekvenciji i energiji. Tamo je planina, šuma i jedan pravi mir – kaže Vesna i otkriva kako je uspela da održi liniju , za razliku od mnogih koji su se tokom epidemije korona virusa ugojili.

– Mislim da se nisam ugojila za vreme korone, vodila sam pomalo računa. Ja imam sreće što jedem samo jednom dnevno. Nisam nikad mogla da doručkujem i onda tek predveče jedem, tako se nekako borim – rekla je pevačica i priznala šta bi poželela svojoj ćerki Nikoliji, zetu Relji, unuci Rei, ali i sebi u 2021. godini.

– Ćerki i zetu bih poželela da Rei u 2021. godini podare brata ili sestru. Sebi želim da budem zdrava. Volela bih da u narednoj godini uspešno realizujem koncerte, jer je taj narod kupio karte. I sebi bih poželela duhovnu ljubav. Svakako želim da se u 2021. godini sve promeni, pre svega želim svima puno zdravlja svima i da ponovo zapevamo – poručila je Vesna.

Nikolija Jovanović, Relja Popović
foto: Nemanja Nikolić

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *