BRITANCI POBESNELI POSLE INTERVJUA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA: Uzmite im TITULE, ovo je veliko nepoštovanje i prava IZDAJA!

Intervju koji je ceo svet čekao se završio i niko nije ostao ravnodušan posle svega što su rekli princ Hari i Megan Markl. Dosta Britanaca je ljuto, čak toliko da traže da im se ukinu titule jer smatraju da su Megan i Hari pokazali veliko nepoštovanje prema kraljici Elizabeti.

Oglasio se i britanski voditelj Pirs Morgan kome je slavni par često bio meta kritika i imao je dosta toga da kaže.

– Ovaj intervju je sramna izdaja kraljice i kraljevske porodice. Očekivao sam ovakvo opako i destruktivno sebično ponašanje od Megan Markl, ali da joj Hari dopušta da ovako govori o njegovoj porodici i monarhiji je sramota – glasio je njegov tvit, ali se tu nije zaustavio.

– Heri želi da Amerika i ostatak sveta mrze njegovu porodicu i monarhiju i njegovu državu. Predlažem da pričekamo da žrtve divljanja njegove žene odgovore pre nego što počnu s mržnjom – napisao je u novoj objavi.

Nastavio je dalje sa tvitovima.

– Da razjasnimo: princ Hari i njegova žena su proveli dva sata blateći sve što kraljica predstavlja i za što je teško radila da se održi, istovremeno se praveći da je podržavaju. Sve su to radili dok je njen 99-godišnji suprug Filip ozbiljno bolestan i leži u bolnici. To je za prezir – napisao je voditelj.

Mnogi drugi Britanci su imali šta da kažu na ovu temu.

– Da li je Megan upravo nazvala kraljevsku porodicu rasistima? Ona se baš trudi da prouzrokuje probleme ovim intervjuom, ali radi se o Harijevoj porodici. Lično, mislim da bi Megan i Hariju trebalo oduzeti titule. Otišli su predaleko s ovim –

– Nadam se da će kraljica uzeti Megan i Hariju sve titule koje im je dala pre tri godine –

– Megan i Hari su uvreda za ovu zemlju, njeno veličanstvo treba da im oduzme titule –

– Kakva ku**a. Nadam se da će ona i Hari izgubiti titule. Ona ne zna da se ponaša i ne zaslužuje da ima veze sa kraljevskom porodicom. Meganina polusestra je imala pravo –

Megan Markl, Princeza Dijana

Izvor:kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *