BAGRO JEDNA! ZBOG VAS SAM 2 PUTA ZAVRŠILA U BOLNICI, ne mogu da jedem: Nadežda na meti hejtera zbog Tome, ovako im je ODBRUSILA!

Nadežda Biljić prolazi kroz veoma turbulentan period s ozbirom na to da njen nevenčani suprug Toma Panić boravi u rijalitiju, a njoj izuzetno smetaju njegovi kontakti sa devojkama u Beloj kući.

Zbog svega što se izdešavalo Biljićeva je poručila Tomi da više nema ženu i da ga neće sačekati posle rijalitija, pa se, očigledno, suočila sa mnogo kritika. Nadeždu su ovakvi komentari razbesneli, pa je odlučila da se oglasi putem svog Instagram profila i svim “hejterima” uputi žestoke reči.

“Strašno šta mi sve pišete i kunete me… Ja dva puta završavam u bolnici jer ne mogu da jedem danima, a vidim i znam šta se unutra dešava… Ne mogu insulin da primam jer nemam apetit, još se nađu budale da me svakodnevno nazivaju k*rvom i kunu najstrašnije… Niko ne zna šta smo prošli i šta se sve izdešavalo i zbog čega ja ovako reagujem… Gledajte svoja posla i svoje bedne živote, a mene i moje dete ostavite na miru… Prevršilo je svaku meru više stvarno! Ne znam da li mrzite mene ili prosto ste takvi da ste puni mržnje prema svima i svakome… Bagro jedna glupa i prostačka”, napisala je izrevoltirana Nadežda.

izvor: kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *